PRYLIA  -  Sveriges hem för roliga prylar och presenter!

Prylia - En leksaksbutik för barn mellan 5 och 100 år!

Prylia startade år 2010 och drivs som en renodlad webbutik, med inriktning på annorlunda och roliga prylar. Man skulle kunna säga att vi är en leksaksbutik för "barn mellan 5 och 100 år". Vi säljer med andra ord något kul för alla åldrar. Samtidigt som många produkter är för rent nöje, så blandas sortimentet också med en hel del funktionella och praktiska produkter - prylar som på ett smart sätt löser vardagens små problem. Det gemensamma för alla produkter är de är smått genialiska i sina utformingar. Detta bidrar till att du kommer hitta många produkter i vårt sortiment som blir utmärkta presenter i alla åldersgrupper!

Målsättningen är att det ska vara trevligt och enkelt att handla på Prylia.se. Vi försöker ständigt att utveckla webbplatsen för att göra den till en bra upplevelse för dig som besökare och/eller kund. Som en självklarhet strävar vi alltid efter att hålla korta leveranstider och att ha en snabb kundservice.

Alla produkter som vi säljer lagerförs i eget lager. Normalt så skickas produkterna du köpt inom 48 timmar efter din beställning. Vi har vårt lager i Falun, Dalarna. Härifrån mellersta Sverige når Posten snabbt till alla delar av landet.

Fredrik Samuelsson
Grundare, Prylia